| |     Ћирилица | English  

Prirucnik za dijasporu Glasanje

BIRAČKI SPISAK ZA SAD Prijavite se

   

Dobrodošli

Dobrodošli na sajt Ambasade Republike Srbije u Vašingtonu.

Posle teškog perioda, Srbija je na putu ka Evropskoj Uniji. Ona ponovo jača odnose s SAD, gradi veze preko Atlantika i uspostavlja saradnju sa svim zemljama koje neguju demokratske vrednosti.

Opširnije... 

 U FOKUSU  


Vlada Republike Srbije pokrenula je ovu Internet stranicu u nameri da ne dozvoli domaćoj i inostranoj javnosti da se zaboravi nedopustivo ugrožavanje ljudskih prava srpskog i drugog nealbanskog stanovništva na Kosovu i Metohiji.
Posetite prezentaciju... 
 
 
Prelaza na novu web stranicu
Sve vesti i infomracije mnozete naci na novoj web stranici:

www.washington.mfa.gov.rs

 NEWSLETTER


Vesti
Predsednik Vlade Republike Srbije Ivica Dačić boraviće u poseti Vašingtonu, 5-7 februara 2013, tokom koje će imati niz značajnih susreta sa predstavnicima američke administracije, bezbednosnog sektora, a prisustvovaće i Molitvenom doručku.

Predsednik srpske vlade će tokom dvodnevne posete Vašingtonu, imati susrete sa zamenikom američkog državnog sekretara V.Bernsom i sa direktorom FBI R.Milerom. Takodje, imaće niz susreta u Kongresu.

Još naslova...  

Kulturni događaji
Šesti po redu Festival srpskog filma, u organizaciji Amasade R.Srbije, održan je 19. i 20. novembra 2011. u Gete institutu u Vašingtonu. Festival je bio prilika da se američkoj publici prikažu najnovija ostvarenja srpske kinematografije.

festival-srpskog-filma


Još događaja...